Vivantus Nieuwbouw Onze Dienstverlening Wij Staan Klaar Experts Professioneel Neem Contact Op

Onze diensten

Market research en investeringsadvies

Het rendement van een beleggingsobject hangt af van veel verschillende factoren. Heeft u een investeringsobject op het oog of heeft u advies nodig over uw huidige portefeuille? Onze verhuurexperts onderzoeken de potentie van investeringsobjecten en leggen risico’s, valkuilen en kansen voor u bloot. Dat doen we door middel van een uitgebreid onderzoek naar de huurprijs in combinatie met de locatie, de lokale markt en de beoogde doelgroep. Wij brengen lokale en nationale trends en ontwikkelingen in kaart en bezoeken de locatie van het project persoonlijk.

Dat stelt ons in staat om te adviseren over het project als geheel, maar ook over losse objecten. We kijken op locatie naar factoren die de waarde van bepaalde huisnummers beïnvloeden, zoals een specifiek uitzicht, een specifieke indeling of bijzondere omgevingsfactoren. Zo brengen we het potentiële rendement van de volledige (toekomstige) portefeuille en in kaart en weet u exact waar u aan toe bent.

Vivantus Verhuur Woning Verhuren Of Huren Wij Staan Klaar Experts Professioneel

Verhuur management

Bij een succesvol verhuurproces van een woning maken kennis en kwaliteit het verschil.  Onze verhuurexperts hebben alle kennis in huis om uw objecten succesvol te verhuren, zowel bij eerste verhuur van een compleet project als bij wederverhuur van losse objecten. Wij zetten de woningen in de markt en brengen deze onder de aandacht van de geschikte huurkandidaten.

Wordle Vivantus Verhuur Experts B2b B2c

Complexmatige verhuur

Klantreis voor projecten
We brengen de ideale doelgroep van het project in kaart en stippelen de klantreis uit. Dit doen we op basis van data in combinatie met lokale kennis van de regionale makelaars.

Presentatie
Wij helpen u waar nodig met een huisstijl, projectwebsite, impressies en plattegronden

Marketingplanning
Hoe bereiken we de ideale doelgroep van uw project of object en welke kanalen gaan we hiervoor inzetten? Wij stippelen de planning voor u uit.

Communicatie
We nemen de communicatie uit handen en bereiken potentiële huurders voor uw complete project middels onze nieuwsbrieven, social media en advertenties en evenementen.

Verhuurmanagement
Onze verhuurmakelaars selecteren de meest geschikte huurkandidaten middels een digitale controle gevolgd door een persoonlijk contactmoment.

Landkaart Vivantus Nieuwbouw Verhuur Passend

Neem gerust contact op

Medewerkers Vivantus Nieuwbouw Vivantus Verhuur Bouke Bibi Rick Edwin Daniel Kim Joost
Bibi Strijbosch

Manager Verhuur

Bouke Molenkamp Directeur Vivantus Nieuwbouw
Bouke Molenkamp

Directeur Nieuwbouw & Verhuur